Cookie-instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze cookie- en privacy-policy .

U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:

Grip en inzicht in het Sociaal Domein

Sander de Reus, Consultant en BI-expert bij Solviteers


Gemeenten bevinden zich in een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is. Alleen al in het sociaal domein hebben gemeenten te maken met steeds hoger oplopende kosten van de jeugdzorg en heeft onlangs de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) zijn intrede gedaan. Er is behoefte aan inzicht in data om tijdig bij te sturen, de organisatie efficiƫnter in te richten en zo de kosten van de organisatie te reduceren. Door Business Intelligence op een juiste wijze toe te passen binnen uw gemeente verkrijgt u dit inzicht.


Ik adviseer gemeenten en andere overheidsinstanties op het gebied van Business Intelligence en richt managementrapportages en dashboards in. Door mijn applicatiekennis op verschillende domeinen weet ik wat er mogelijk is en hoe ik deze data kan vertalen naar de juiste oplossing voor de klant. Ik ben pas tevreden wanneer ik met mijn rapportages en dashboards de klant heb geholpen de volgende stap te zetten in zijn ontwikkeling.


De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met het inrichten van managementrapportages en dashboards en het uitvoeren van applicatiebeheer in verschillende gebieden, zoals het sociaal domein, schuldhulpverlening en belastingen.


Wilt u eens met mij sparren? Dat doe ik graag. Bel naar: 030-280 36 55 of stuur een e-mail naar: advies@solviteers.nl


Hopelijk tot snel!

Groet Sander

E-mail ons

Wij zijn bereikbaar via de mail op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

info@solviteers.nl

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

+31 (0) 30 280 36 55